ZUPA: (do wyboru)
- Rosół z makaronem
- Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
DRUGIE DANIE SERWOWANE NA PÓŁMISKACH: (2 porcje/osoba)
- Tradycyjny kotlet De Volaille
- Kieszonki faszerowane pieczarkami
- Zraz wieprzowy w sosie własnym
- Filet z kurczaka w złocistej panierce
- Ziemniaki gotowane
- Ziemniaki zapiekane
- Frytki
- Jarzynki na ciepło (dwa gatunki)
- Bukiet surówek zimnych (dwa gatunki)
DESER:
- Ciasta dodatkowo odpłatne lub we własnym zakresie
- Kawa lub herbata serwowana bez ograniczeń
KOLACJA – PÓŁMISKI ZAKĄSEK ZIMNYCH:(3 porcje/osoba)
- wołowina faszerowana szpinakiem
- Rolada z kurczaka z warzywami
- Karkówka przekładana sosem chrzanowym
- Zraziki wieprzowy z pieczarkami i serem
- Pstrąg w galarecie
- tymbalik z łososia
- łosoś czysty
- Łosoś z paluszkiem krabowym
- Sałatki do wyboru (dwa rodzaje)
- Pieczywo, masło
- Barszcz czysty
-Kurczak pieczony
-Szaszłyk drobiowy
CENA:
110 ZŁ/OS
PROPOZYCJA MENU MOŻE ULEC ZMIANIE I BYĆ USTALONA WEDLE ŻYCZENIA KLIENTA.
CENA ZAWIERA DEKORACJE, WSZELKIE NIEZBĘDNE WYPOSAŻENIE ORAZ OBSŁUGĘ PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWEGO.