ZUPA: (do wyboru)
- Rosół z makaronem
- Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym

 

DRUGIE DANIE SERWOWANE NA PÓŁMISKACH: (2 porcje/osoba)
- Tradycyjny kotlet De Volaille
- Kieszonki faszerowane pieczarkami
- Zraz wieprzowy w sosie własnym
- Filet z kurczaka w złocistej panierce

- Ziemniaki gotowane
- Ziemniaki zapiekane
- Frytki

- Jarzynki na ciepło (dwa gatunki)
- Bukiet surówek zimnych (dwa gatunki)

 

DESER:
- Ciasta dodatkowo odpłatne lub we własnym zakresie
- Kawa lub herbata serwowana bez ograniczeń

 

KOLACJA – PÓŁMISKI ZAKĄSEK ZIMNYCH:(4 porcje/osoba)
- wołowina faszerowana szpinakiem
- Rolada z kurczaka z warzywami
- Karkówka przekładana sosem chrzanowym
- Zraziki wieprzowy z pieczarkami i serem


- Pstrąg w galarecie 

- tymbalik z łososia

- łosoś czysty

- Łosoś z paluszkiem krabowym
- Sałatki do wyboru (dwa rodzaje)
- Pieczywo, masło

- Barszcz czysty

 

 

CENA:
100 ZŁ/OS

 

PROPOZYCJA MENU MOŻE ULEC ZMIANIE I BYĆ USTALONA WEDLE ŻYCZENIA KLIENTA.

CENA ZAWIERA DEKORACJE, WSZELKIE NIEZBĘDNE WYPOSAŻENIE ORAZ OBSŁUGĘ PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWEGO.