ZUPA: (do wyboru)
- Rosół z makaronem
- Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym

 

DRUGIE DANIE SERWOWANE NA PÓŁMISKACH: (2 porcje/osoba)
- Tradycyjny kotlet De Volaille
- Kieszonki faszerowane pieczarkami
- Zraz wieprzowy w sosie własnym
- pierś z kurczaka z brzoskwinią zapiekana serem

- Ziemniaki gotowane
- Ziemniaki zapiekane
- Frytki

- Jarzynki na ciepło (dwa gatunki)
- Bukiet surówek zimnych (dwa gatunki)

 

DESER:
- Torcik lodowy z owocami
- Ciasta (4-5 rodzai)(3 porcje/osoba
- Kawa lub herbata serwowana bez ograniczeń

 

KOLACJA – PÓŁMISKI ZAKĄSEK ZIMNYCH:(4 porcje/osoba)
- wołowina faszerowana szpinakiem
- mozaika drobiowa z owocami
- karkówka przekładana sosem chrzanowym
- roladka tyrolska z salami i serem brie

 

-  tymbalik z łososia
- pstrąg w galarecie
- łosoś z paluszkiem krabowym
- łosoś czysty
- Sałatki do wyboru (dwa rodzaje)
- Pieczywo, masło

- barszcz czysty

 

 

CENA:
100 zł/os. Bez ciast i deseru 120 zł /os. z ciastami i deserem

 

PROPOZYCJA MENU MOŻE ULEC ZMIANIE I BYĆ USTALONA WEDLE ŻYCZENIA KLIENTA.

CENA ZAWIERA DEKORACJE, WSZELKIE NIEZBĘDNE WYPOSAŻENIE ORAZ OBSŁUGĘ PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWEGO.