PRZYSTAWKI ZIMNE
- pstrąg faszerowany na postumencie ryżowym 180zł/20porcji
- łosoś faszerowany na postumencie ryżowym 280zł/20porcji
- kaczka faszerowana 180zł/20 porcji
- kurczak faszerowany owocami 160zł/20 porcji 

                                                        Porcja 50g
- łosoś z paluszkiem krabowym               9 zł
- łosoś w galarecie                               9 zł
- pstrąg w galarecie                             8 zł
- sola z paluszkiem krabowym                 9 zł
- śledź w śmietanie                              8 zł
- śledź w oleju                                     8 zł
- śledź po kaszubsku                             8 zł
- carpaccio z łososia                              10 zł
- tymbalik rybny                                   7 zł
- tatar z łososia                           17 zł/150g


- mozaika drobiowa                              7 zł
- zrazik z indyka faszerowany szpinakiem  7 zł
- schab ze śliwką                                 7 zł
- schab z morelą                                  7 zł
- karkówka z chrzanem                         7 zł
- roladka z pieczarkami i serem               7 zł
- roladka z suszonymi owocami               7 zł
- tymbalik z kurczaka                             6 zł
- skrzydełka faszerowane                       9 zł
- tatar wołowy                          17 zł/150g 

DANIA GORĄCE (Porcja 180g):
- tradycyjny kotlet De Volaille                 8 zł
- De Volaille z pieczarką i serem              8 zł
- De Volaille ze szpinakiem                      9 zł
- stek wieprzowy z cebulką                    7 zł
- kotlet góral                                       8 zł
- filet z indyka po parysku                      8 zł
- szaszłyk drobiowy                               10 zł
- szaszłyk wieprzowy                             12 zł
- pieczeń w sosie myśliwskim                  10 zł
- pierś z kaczki z żurawiną                     20 zł

- kaczka pieczona                  100 zł ( 6 porcji)
- szwajcar oplatany boczkiem                  12 zł
- sakiewka z indyka faszerowana              9 zł
- zraz wieprzowy w smaku                       10 zł
- zraz wołowy w smaku                         12 zł
- gołąbki w smaku                           8 zł/szt.
- golonka na kapuście                     20 zł/szt.
- pierś z kurczaka z brzoskwinia                10 zł

- polędwiczki wieprzowe z pepperoni i serem 12zł

ZUPY I KREMY (Porcja 450ml):
- żurek tradycyjny                                   9 zł
- zupa rybna z łososia                               11 zł
- barszcz czysty                                      7 zł
- rosół z makaronem                               8 zł
- krem z pieczarek                                  9 zł
- krem z pomidorów                                8 zł
- krem brokułowy                                   9 zł
- krem kalafiorowy                                  9 zł
- flaki wieprzowe                                    10 zł

 

ZUPY GULASZOWE (Porcja 450ml):
- boeuf strogonow                                13 zł
- bogracz                                             13 zł
- gulasz węgierski                                  13 zł
- forszmak                                            10 zł

SAŁATKI
Miska duża 70zł
Miska mała 50 zł
 
gyros
grecka
meksykańska
z kurczakiem
( Rodzaje sałatek robimy na życzenie klienta)